Deling af kalendere hører til Family og Business.
- Find kalenderen i sidebjælken i Kalender, og vælg Del kalender.
- Vælg, hvem du deler med, og om de kun må se den eller også redigere.
Kalendere, der er delt med dig, står under Delte kalendere. Kalenderen forbliver krypteret; dem, du deler med, får deres egen nøgle til den.
Vil du sende en enkelt aftale til nogen, så åbn den og vælg Del. De får den som en .ics-fil, de kan lægge ind i en hvilken som helst kalender.