Booking-links hører til Business Standard og Business Premium.
- Åbn Booking-links i sidebjælken i Kalender, og opret et link.
- Angiv, hvornår du er ledig, og hvor lang tid et møde varer.
- Del linket. Personen vælger en ledig tid, og mødet lægges krypteret ind i din kalender.
Tider, der allerede er optaget i din kalender, bliver ikke tilbudt.