Invitér en kollega med mailadressen på admin-siden, og vælg en rolle:
- Admin: kan invitere og fjerne folk og ændre indstillinger.
- Member: bruger InfoPeak og teamets fælles drev.
- Viewer: kan se, men ikke ændre, det der er delt.
Organisationens ejer har fuld kontrol og kan ikke fjernes.
Business afregnes pr. bruger, og antallet følger jeres team. I prøveperioden kan teamet have et begrænset antal personer gratis; admin-siden viser hvor mange.