Planul tău permite un anumit număr de dispozitive VPN. Vezi câte folosești în partea de sus a paginii Devices & Security.
Limita numără dispozitivele adăugate, nu pe cele conectate simultan. Când o atingi, șterge un dispozitiv pe care nu-l mai folosești și poți adăuga unul nou.
Pe Family, familia împarte dispozitivele, iar pe Business nu există practic o limită.