Deschide Setări → Securitate → Sesiuni active. Vezi fiecare browser și dispozitiv conectat și când a fost activ ultima dată.
- Dă clic pe Deconectare lângă o sesiune ca s-o închizi.
- Folosește Deconectează toate celelalte dispozitive dacă crezi că altcineva are acces.
Dacă bănuiești că cineva îți știe parola, schimb-o și verifică pe aceeași pagină și parolele pentru alte aplicații, și Instrumente AI conectate.