Otwórz Ustawienia → Bezpieczeństwo → Aktywne sesje. Zobaczysz każdą zalogowaną przeglądarkę i urządzenie oraz czas ostatniej aktywności.
- Kliknij Wyloguj obok sesji, aby ją zakończyć.
- Użyj Wyloguj wszystkie inne urządzenia, jeśli podejrzewasz, że ktoś inny ma dostęp.
Jeśli podejrzewasz, że ktoś zna Twoje hasło, zmień je i na tej samej stronie sprawdź też hasła do innych aplikacji oraz Podłączone narzędzia AI.