Usunięte pliki trafiają do Kosza na Drive.
- Aby odzyskać plik, otwórz kosz, zaznacz go i kliknij Przywróć.
- Aby trwale zwolnić miejsce, kliknij Opróżnij kosz. Tego nie da się cofnąć.
Pliki w koszu wciąż liczą się do Twojego miejsca, dopóki go nie opróżnisz.