Åpne Innstillinger → Sikkerhet → Aktive økter. Du ser alle nettlesere og enheter som er logget inn, og når de sist var aktive.
- Klikk på Logg ut ved en økt for å avslutte den.
- Bruk Logg ut alle andre enheter hvis du tror at noen andre har tilgang.
Har du mistanke om at noen kjenner passordet ditt, bytt det og sjekk også passord til andre apper og Tilkoblede AI-verktøy på samme side.