Deling av kalendere hører til Family og Business.
- Finn kalenderen i sidepanelet i Kalender, og velg Del kalender.
- Velg hvem du deler med, og om de bare kan se den eller også redigere.
Kalendere som er delt med deg, står under Delte kalendere. Kalenderen forblir kryptert; de du deler med, får sin egen nøkkel til den.
Vil du sende én enkelt avtale til noen, åpne den og velg Del. De får den som en .ics-fil de kan legge inn i hvilken som helst kalender.