Je abonnement staat een bepaald aantal VPN-apparaten toe. Hoeveel je gebruikt, zie je bovenaan Devices & Security.
De limiet telt toegevoegde apparaten, niet apparaten die tegelijk verbonden zijn. Heb je hem bereikt, verwijder dan een apparaat dat je niet meer gebruikt en voeg een nieuw toe.
Bij Family deelt het gezin de apparaten, en bij Business is er in de praktijk geen limiet.