Poistetut tiedostot menevät Driven Roskakoriin.
- Saat tiedoston takaisin avaamalla roskakorin, valitsemalla tiedoston ja napsauttamalla Palauta.
- Vapauta tila pysyvästi napsauttamalla Tyhjennä roskakori. Tätä ei voi perua.
Roskakorissa olevat tiedostot kuluttavat tallennustilaasi, kunnes tyhjennät sen.