Tilin poistaminen poistaa sähköpostisi, tiedostosi, dokumenttisi ja kaiken muun. Sitä ei voi perua, joten vie ensin se, minkä haluat säilyttää.
- Avaa Asetukset → Tallennus ja data.
- Napsauta kohdassa Poista tili painiketta Pyydä poistamista.
- Vahvista kirjoittamalla
DELETE.
Haluatko vain lopettaa maksamisen? Peru silloin tilaus. Tili jatkaa ilmaisena InfoPeak-tilinä, ja tietosi säilyvät.