Kustutatud failid lähevad Drive'is Prügikasti.
- Faili tagasi saamiseks ava prügikast, vali fail ja klõpsa Taasta.
- Ruumi jäädavaks vabastamiseks klõpsa Tühjenda prügikast. Seda ei saa tagasi võtta.
Prügikastis olevad failid loetakse salvestusruumi hulka, kuni prügikasti tühjendad.