Spring til indhold
Log ind

Gendan slettede filer

Opdateret: 2026-09-28

Slettede filer havner i Papirkurv i Drive.

  • Vil du have en fil tilbage, så åbn papirkurven, vælg filen og klik på Gendan.
  • Vil du frigøre pladsen for altid, så klik på Tøm papirkurv. Det kan ikke fortrydes.

Filer i papirkurven tæller stadig med i din lagerplads, indtil du tømmer den.

Var dette nyttigt?

Har du stadig brug for hjælp? Kontakt support