Otevřete Nastavení → Zabezpečení → Aktivní relace. Uvidíte každý přihlášený prohlížeč a zařízení a kdy byly naposledy aktivní.
- Kliknutím na Odhlásit u relace ji ukončíte.
- Pokud si myslíte, že k účtu má přístup někdo jiný, použijte Odhlásit všechna ostatní zařízení.
Pokud máte podezření, že někdo zná vaše heslo, změňte ho a na stejné stránce zkontrolujte také hesla pro jiné aplikace a Připojené nástroje AI.